Petra Steenhoek

Petra Steenhoek - uw masseuse

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Petra Steenhoek, geboren in Alkmaar op 30 Augustus 1973 en in 2001 verhuisd naar Heerhugowaard. Ik ben trotse moeder van 2 zoons en heb een passie voor natuur en mens. De gezondheid van de mens en vooral het ervaren van welzijn in je eigen lichaam is voor mij een basis levensbehoefte waar ieder mens recht op heeft.

 

De massagepraktijk is aan huis gevestigd op de Vera Bondamtuin 14, 1705 LW  Heerhugowaard en bevindt zich op de 1e verdieping.

 

Na een aantal beroepsopleidingen en cursussen op commercieel vlak heb ik mij in 2005 begeven op het terrein van de massage en welzijn.

 

In 2005 behaalde ik het landelijk erkende Sportmassagediploma (NGS-gediplomeerd), in 2006 het landelijk erkende diploma voor bindweefselmassage en in 2008 legde ik met zeer positief gevolg het examen af voor voetreflexmassage (ATS).

 

In 2012 behaalde ik het certificaat voor de Chi Nei Tsang (interne buikorgaan) massage.

 

 

In 2010 ben ik gestart met diverse Kinesiologie cursussen om mij vervolgens in te schrijven op de beroepsopleiding tot Toegepast Kinesioloog met het doel gecertificeerd kinesioloog te worden. Helaas heb ik de opleiding tot op heden nog niet kunnen voltooien. Wel ben ik dankbaar voor de modules die ik tot nu toe heb mogen volgen en waarvoor ik certificaten heb behaald. Dit zijn onder andere de modules: Touch for Health I t/m IV, Stress Release I t/m V, Energiecentra, Vingermodes, Centering I, Metaforen, 42-spieren-dag, Biokinesiologie voor Gevorderden, Biokinetische Oefeningen en 8 Extra Meridianen.


In 2012 slaagde ik voor het examen Medische Basis Kennis op HBO niveau.


In 2013 heb ik de voedingslijn gevolgd; deze modules richten zich op het gebied van voeding en allergiën. Zo volgde ik de Orthomoleculaire Voedingsleer, Immuunsysteem in de diepte, Allergiën herkennen en overwinnen, Voeding 3 More in One, TAT (Transformerende Allergie Technieken), MasterTAT, Voeding & Middelen testen en de praktijkdag Voeding & Visies.


 In 2015 heb ik gestudeerd bij de Academy for Counseling en Coaching en heb met goed gevolgd mijn literatuurexamen afgelegd.


Vanwege steeds veranderende wetgeving omtrent opleidingen en registraties heb ik met pijn in m'n hart in 2017 besloten mijn studie Kinesiologie neer te leggen. Zodra het voor mij weer duidelijk is, waar ik mij het beste op kan gaan richten, zal ik op enigerlei wijze mijn studie hervatten danwel nieuw leven in  blazen.

Kadobonnen


 

Wilt u iemand anders eens verrassen. Geef dan een kadobon.

 

De kadobonnen zijn verkrijgbaar in 3 soorten:

 

- Een massage naar keuze van ½ uur -(Euro 25,00)

- Een massage naar keuze van 1 uur -(Euro 40,00)

 

Geïnteresseerd? Bel, app of mail dan even van te voren. Dan maak ik de bon gepersonaliseerd voor je klaar.

 

 De contactgegevens vind je onderaan de pagina.

 

Kadobonnen behouden hun geldigheid tot 1 jaar na uitgifte.

 

CONTACT US

 Vera Bondamtuin 14

 1705 LW Heerhugowaard

Tel:          +31 72 572 8449

Mobiel: +31 6 2719 5428

   BTW no. NL184662953B01

   KVK no. 52702421 (Alkmaar)


FOLLOW US


© Copyright PPM - Petra's Praktijk voor Massage & Kinesiologie